Camera smart de supraveghere Eve Outdoor Cam, HomeKit

Camera smart de supraveghere Eve Outdoor Cam, HomeKit

1.500,00 lei 1.350,00 lei

1 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

338.20 Lei x 4 Luni

Descriere

Camera smart de supraveghere Eve Outdoor Cam

Urmariti indeaproape casa dvs. non-stop. Eve Outdoor Cam include tehnologie avansata intr-o carcasa metalica eleganta pentru a va pastra datele in siguranta si spatiul dumneavoastra privat in siguranta.

Securitate mai mare cu confidentialitate maxima.

Eve Outdoor Cam este conceputa exclusiv pentru Apple HomeKit Secure Video. Orice activitate care este detectata este stocata in siguranta si complet criptata in iCloud. Cel mai bun lucru despre toate accesoriile Eve este modul in care va protejeaza intimitatea.

Cand vizualizati fluxul video de la Eve Outdoor Cam in timp ce sunteti in calatorie, comunicati inapoi la baza direct printr-o conexiune criptata de la capat la capat. Fluxul live al camerei dvs. nu ajunge niciodata in cloud – nici macar in iCloud.

Tu alegi ce si cand vrei sa inregistrezi – Apple TV sau HomePod preiau apoi sarcina de a analiza in intimitatea celor patru pereti, indiferent daca este vorba despre o persoana, un animal de companie, un vehicul sau un pachet din imagine.

Evenimentele sunt inregistrate, criptate si stocate in iCloud numai dupa ce criteriile de inregistrare sunt indeplinite. Si numai dispozitivele tale personale au cheia pentru a debloca aceste inregistrari.

Eve nu recolteaza datele dumneavoastra personale fortandu-va sa va creati un cont sau inregistrandu-va accesoriile – nici pentru Eve Outdoor Cam si nici pentru orice alt produs Eve. A o invita pe Eve in casa ta este o afacere pur personala intre fiecare accesoriu si tine.

Prima ta linie de aparare de incredere.

Cu un camp vizual larg de 157° si vedere pe timp de noapte, Eve Outdoor Cam urmareste indeaproape totul, zi si noapte – si in detalii clare, cu streaming si inregistrare video HD in direct. Datorita unui senzor de miscare dedicat, Eve Outdoor Cam nu va va deranja sa reactionati la frunzele care bat in vant, la animale mici si la alte evenimente care nu necesita atentia dvs.

Si cu carcasa metalica eleganta, rezistenta la intemperii si designul elegant, camera Eve Outdoor se imbina frumos cu exteriorul oricarei case.

Face din noapte zi.

Eve Outdoor Cam aprinde automat reflectorul incorporat in momentul in care senzorul de miscare detecteaza activitate. Setati daca, cand si pentru cat timp doriti ca reflectorul reglabil sa ilumineze spatiul si utilizati aplicatia Eve pentru a activa intensificarea luminii atunci cand doriti ca acesta sa straluceasca foarte luminos.

Primiti notificari instantanee si bogate.

Primiti notificari pe iPhone in momentul in care este detectata miscarea si pastrati-va casa in siguranta de intrusi. In acest fel, puteti lua masuri imediate daca exista un vizitator nedorit si puteti inregistra dovezi in acelasi timp.

Si, valorificand capacitatile de recunoastere faciala ale centrului dvs. de acasa, veti fi notificat cand persoanele pe care le-ati etichetat in aplicatia Fotografii intra in campul vizual, astfel incat sa stiti exact cine este la usa dvs.

Personalizati notificarile si inregistrarile.

Alegeti cand doriti sa fiti notificat si daca doriti sa faceti inregistrari ori de cate ori se intampla ceva sau numai daca sunt detectate persoane, animale de companie, vehicule sau pachete. Inregistrarile video sunt analizate in siguranta in casa dvs. de catre hub-ul dvs. de acasa, nu in orice nor.

Inregistrarile sunt salvate timp de zece zile in iCloud si apoi sterse automat. Daca doriti sa pastrati o inregistrare, aveti optiunea de a o salva definitiv.

Comunicare bidirectionala.

Nu acasa, iar curierul vrea sa stie unde sa lase livrarea? Nici o problema! Cu microfonul si difuzorul incorporate, puteti spune unde sa va puneti pachetul.

Instalare

Datorita ajustarii unghiului camerei pe trei axe, puteti adapta cu usurinta Eve Outdoor Cam la nevoile dvs. Eve Outdoor Cam se instaleaza cel mai bine inlocuind o lumina de exterior existenta – perfecta atat pentru pragul usii, cat si pentru terasa.

Zone de activitate.

HomeKit Secure Video accepta zone de activitate. In doar cateva atingeri, puteti pune capat notificarilor neplacute HomeKit definind una sau mai multe zone pe care doriti sa se concentreze hub-ul dvs. de acasa atunci cand recunoasteti o imagine odata ce senzorul de miscare a fost declansat.