Cablu de incarcare pentru masini electrice DELTACO e-Charge, Type2 la Type2, monofazic, 32A, 7.6KW, 5m, negru

Cablu de incarcare pentru masini electrice DELTACO e-Charge, Type2 la Type2, monofazic, 32A, 7.6KW, 5m, negru

830,00 lei

2 în stoc

Tag:

Descriere

Cablu de incarcare pentru masini electrice DELTACO e-Charge, Type2 la Type2, monofazat, 32A, 7.6KW, 5m, negru

Unknown Image

Cablul de incarcare Deltaco e-Charge EV-1215 se potriveste tuturor vehiculelor cu priza de tip 2 pentru cei care doresc sa se incarce printr-un incarcator public sau cu propria cutie de incarcare dedicata acasa, cu priza de tip 2 asa-numita incarcare in modul 3. Putere de incarcare de pana la 7,6 kW.

Conexiunile placate cu argint garanteaza un contact bun si o durata lunga de viata. Lungime 5m. Echipat cu husa de praf pentru a proteja impotriva prafului, murdariei si umezelii in timpul depozitarii.

Cablul este realizat dintr-un material TPE care ofera o buna rezistenta la ulei, abraziune si lumina UV. Cablul este flexibil si la rece. Prizele de tip 2 sunt acum standarde UE, masini de la producatori, de ex. AUDI, BMW, Hyundai, KIA, Mercedes, Porsche, Seat, Skoda, Tesla, Volkswagen, Volvo folosesc toate prize de tip 2.

Incarcarea masinii este monitorizata printr-o comunicare bidirectionala intre masina si incarcator. Cand cablul este conectat la masina, se efectueaza un autotest care asigura ca cablul este conectat corect si ca masina este gata sa primeasca energie, inainte de a incepe incarcarea si cablul este blocat mecanic la tensiune, acest lucru protejeaza atat impotriva furtului. si utilizarea neautorizata in timpul incarcarii.

Dupa incarcare, deblocati masina astfel incat blocarea mecanica sa se deschida si scoateti mai intai cablul de incarcare din partea laterala a masinii, astfel incat sa fie deconectat de incarcator.

Cablul nu trebuie reparat sau imbinat, deoarece acest lucru i-ar putea afecta siguranta si functionarea.

Certificare: TUV 2 PfG 1908
Cablu: EV07EE-H, 3G6mm² + 1x05mm²
Clasificare: IP66
Greutate: 2,35 kg
Temperatura de functionare: -30°C – +50°C