Boxa portabila Bluetooth Streetz S250, 2x5W, Black

Boxa portabila Bluetooth Streetz S250, 2x5W, Black

Vă informăm că acest produs este disponibil exclusiv prin precomandă. Termenul estimat de livrare variază între 7 și 30 de zile. Vă rugăm să rețineți că, din cauza unor factori externi, livrarea ar putea suferi întârzieri neașteptate. Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare.

90,00 lei

Produsul nu este inca disponibil pentru precomanda

Doriți să fiți anunțat când acest produs este din nou în stoc?

Tag:

Descriere

Boxa portabila Bluetooth Streetz S250, 2x5W, Black
Redati muzica preferata oricand si oriunde.

S250 Bluetooth Speaker 2x5W, black

Experimentati sunet puternic, conectivitate convenabila si versatilitate cu acest difuzor Bluetooth plin de functii. Acesta este insotitorul audio perfect pentru orice ocazie, indiferent daca gazduiti o petrecere, va bucurati de un picnic sau pur si simplu va relaxati acasa. Puteti chiar sa conectati doua difuzoare impreuna pentru a duce petrecerea la urmatorul nivel (necesita doua difuzoare ale acestui model).

Pana la 4 ore de dans
Bucurati-va de muzica neintrerupta timp de pana la 4 ore, permitandu-va sa accesati listele de redare preferate fara sa va faceti griji ca ramaneti fara baterie. Cu un port USB Type-C, ofera incarcare rapida, iar functia de incarcare si redare va asigura ca va intoarceti la muzica in cel mai scurt timp.

Optiuni de introducere multiple
Conectati-va fara probleme prin Bluetooth 5.3 cu o raza de actiune de pana la 10 metri, oferind o experienta wireless fara probleme. Versiunea Bluetooth 5 asigura o conexiune stabila si fiabila. Difuzorul este, de asemenea, echipat cu o intrare audio de 3,5 mm, slot pentru card microSD si un slot pentru memorie flash USB.

Reproducere audio clara si puternica
Acest difuzor are o putere de iesire de 10 W (2x 5W) RMS care asigura o reproducere audio clara si puternica pe o gama larga de frecvente, oferind o experienta sonora dinamica.

Cresteti nivelul petrecerii
Functia True Wireless Stereo va permite sa conectati doua difuzoare fara fir, creand un sunet mai larg si mai captivant (necesita doua difuzoare pentru acest model).

Difuzor incorporat pentru confort
Cu difuzorul incorporat puteti raspunde sau termina apeluri. Microfonul si controlul volumului adauga confort la apelurile tale maini libere si la ajustarile audio.

Portabil si prietenos pentru calatorii
Proiectat cu dimensiuni compacte si o constructie usoara, acest difuzor este partenerul dvs. audio ideal oriunde ati merge.

Intrare audio: AUX, card Micro SD (max 64 GB), memorie flash USB (max 64 GB) si Bluetooth.

S250 Bluetooth Speaker 2x5W, black

Putere: 10 W (2x 5W) RMS
Timp de joc: 4 ore
Bluetooth 5.3
Stereo fara fir adevarat
Difuzor
Intrare audio: card MicroSD, unitate flash USB, AUX, Bluetooth
Port de incarcare: USB-C
Diametru driver: 45 mm x 2
Impedanta: 4 Ω
Difuzor, cablu USB-C si manual