iCover.ro

Contact

0727 426 837

Program Magazin

📅 L-D 🕖 10:00 - 22:00

Wacom

NOUTATI

Brand-uri

Recenzii de la clienti

Rating_Text
Pe baza 118 recenzii
Emanuel Sirbu
Produse de calitate la preturi bune.
Daniel Duță
Personal de nota 10
Pabunam Rai
It’s was very perfect you can visit. 🥰😍 thankyou 🙏
Cristian Ghinther
Recent, am avut plăcerea de a achiziționa "Kit Gaming cu RGB Deltaco", un pachet complet pentru gaming ce include tastatură, mouse, căști și mousepad, toate într-un design elegant și negru. Este o alegere ideală pentru nepotul meu de 9 ani, pasionat de jocuri, și vreau să împărtășesc experiența noastră cu acest kit.Design Atractiv: Cu iluminarea RGB, fiecare componentă a kitului adaugă un aer dinamic și modern setup-ului de gaming. Calitate Durabilă: Construcția solidă a fiecărui element asigură o rezistență îndelungată, chiar și în mâinile unui copil energic. Performanță pentru Gaming: Fiecare accesoriu este proiectat pentru a oferi o experiență de joc fluidă și precisă, esențială pentru jocurile preferate ale nepotului meu.Nepotul meu a fost extrem de încântat de acest kit. Tastatura răspunde rapid la comenzi, iar mouse-ul este atât de precis încât îi îmbunătățește performanța în jocuri. Căștile sunt confortabile și oferă o calitate a sunetului clară, ceea ce face experiența de gaming și mai imersivă.
Cristina
Produs fara toate componentele, pe care refuza sa il inlocuiasca. Termenul de 14 zile (pentru retur fara niciun motiv, ceea ce nici măcar nu era cazul, pentru că produsul clar avea o problemă) s-a împlinit in ziua de Craciun (atunci când a fost și desigilat, fiind cadou), cand magazinul din Park Lake nu era deschis. Când am încercat să îl schimb, mi s-a spus că termenul de 14 zile a expirat. Lipsă de profesionalism și bătaie de joc față de client.Later edit după răspunsul la review: Nu am susținut vreo secundă că aș fi venit pe 26. Nu cred că dublul-standard este ceva cu care vă puteți apăra. Termenul era depășit deja în data de 26, vreți să spuneți că dacă veneam mai repede ulterior datei expirării mă ajutați, dar pentru că am venit acum, este “imposibil”, așa cum a susținut domnul de la magazin. Oamenii mai au și probleme personale, nu putem sta la mila dumneavoastră pentru drepturile care ni se cuvin in temeiul legii. Repet, legea prevede că termenul de 14 zile este pentru înlocuire fără motive (ex. nu îmi place produsul), nu pentru defecte/lipsuri. Vă mulțumesc pentru răspuns, voi apela oricum la ANPC, așa cum am spus.
Roberta Maria
Foarte bune servicile de ajutor❤️❤️❤️
Valentin Dilta Art Dv Media
Vizitat astazi si cumparat ceva drăguț si practic. Recomand 😉

Livrare rapida

Transport la usa ta la orice produs

Returnare

Poti returna produsul in 14 zile

Garantie

Garantie de pana la 5 ani

Plata online

Plata cu cardul in siguranta

Închideți
Favorite
Închideți
Închideți
 Înregistrare

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a sprijini experiența dvs. pe acest site web, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

 Parola pierdută

Ai uitat parola? Te rog să introduci numele tău de utilizator sau adresa ta de email. Vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Închideți
Cos de cumparaturi